Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Først ba butikktyven om å få tilgodelapp. Så gikk han for langt

Stjal varer for titusenvis av kroner. Men kreativiteten avslørte ham til slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-åra ble lørdag pågrepet i Ålesund. Han er mistenkt for å stå bak omfattende butikktyveri de siste to døgnene. Politiet mottok melding om mannen like etter klokka 17.

- Vi fikk telefon fra en byggevarebutikk i området. De mente mannen hadde tatt varer fra butikken og byttet disse inn i tilgodelapper. Han skal senere ha kommet tilbake og klart å få vekslet disse inn i penger, forteller operasjonsleder hos Møre og Romsdal politidistrikt, John Bratland.

Etter å ha blitt tatt på fersk gjerning, skal mannen, som er en kjenning av politiet, ifølge Bratland ha erkjent forholdet. Om det er materialer, verktøy eller andre varer han skal ha stjålet, vil ikke operasjonslederen gi ut detaljer om.

- Men jeg kan si at det dreier seg om varer til flere titusener av kroner. Alt er tatt fra samme butikk, sier operasjonslederen.

Etter en stund i arresten, ble mannen satt fri igjen. Politiet har opprettet sak, og mannen kan forvente seg en reaksjon som følge av tyveriet.