Først banket 28-åringen kona, så tvang han henne til sex

Larvik-mann dømt for voldtekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 28 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til fem års fengsel for å ha voldtatt sin 41 år gamle ekskone. Fra før er han dømt til ett år og åtte måneders fengsel for vold mot henne.

I tillegg er 28-åringen dømt til å betale 200.000 kroner i oppreisning. Dommen var enstemmig og retten konstaterer at det ikke foreligger formildende omstendigheter, skriver Østlands-Posten

Mannen soner for tiden en dom fra i fjor på ett år og åtte måneders fengsel for vold og krenkelser mot ekskona.

Paret ble separert i desember 2012 etter det som i dommen omtales som et turbulent ekteskap preget av vold og sjalusi. Voldtekten og volden han nå er dømt for, skal ha skjedd 13. desember i fjor, noe han selv hele tiden har nektet for.

Kvinnen har forklart at volden skjedde i forbindelse med at hun lot eksmannen få sove over i leiligheten. Etter å ha vært ute på formiddagen, kom hun hjem til en sint og aggressiv mann som kastet seg over henne, dyttet og slo. Den ene armen hennes ble brukket, ifølge dommen.

Da han roet seg, gråt kvinnen. Mannen krevde da sex, noe hun nektet. Han lot seg ikke stoppe og klemte den brukne armen hennes mens han voldtok henne, står det i dommen.

På sykehus senere samme dag forklarte kvinnen at hun hadde sklidd på isen. Det var en forklaring som mannen hadde bedt henne oppgi.

(NTB)