Først ble Melania Trump beskyldt for å lyve om utdanningen sin. Så forsvant hjemmesiden hennes sporløst

Hjemmesiden til Donald Trumps kone hevdet hun har en bachelorgrad. Da media stilte spørsmål om nettsiden løy, forsvant den plutselig. 

UTDANNINGSBRÅK: Akkurat da mediene hadde fått nyss om løgn på Melania Trumps hjemmeside, forsvant hele hjemmesiden sporløst. Dette skjer kort tid etter at mediene begynte å stille spørsmål om sannhetsgehalten til deler av nettsiden. Foto: Ron Sachs / CNP
UTDANNINGSBRÅK: Akkurat da mediene hadde fått nyss om løgn på Melania Trumps hjemmeside, forsvant hele hjemmesiden sporløst. Dette skjer kort tid etter at mediene begynte å stille spørsmål om sannhetsgehalten til deler av nettsiden. Foto: Ron Sachs / CNP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hjemmesiden til Melania Trump (46), kona til republikanernes presidentkandidat Donald Trump, er som sunket i jorden.

Nettsiden www.MelaniaTrump.com, som tidligere inneholdt en detaljert beskrivelse av supermodellens reise fra den slovenske hovedstaden - via catwalken i Paris og Milano - til å bli politikerfrue, leder nå til en nettside for Trump-konsernet.

Forsvinningsnummeret finner sted få dager etter at en rekke nyhetskilder satt seriøse spørsmålstegn ved sannhetsgehalten i deler av selvbiografien Melania Trump hadde publisert på nettsiden sin. Det var The Huffington Post som først skrev om forsvinningen.

Hoppet hun av skolen?

På MelaniaTrump.com sto det nemlig at Donald Trumps frue har en bachelorgrad i arkitektur ved universitetet i sin hjemby Ljubljana.

Noen hevder utdanningen er løgn og bedrageri, og at Melania Trump sluttet på universitetet etter bare ett år for å bli supermodell.

Det var boka «Melania Trump: The Inside Story» som først hevdet at fru Trump forlot universitetet etter bare ett år. Altså fullførte hun aldri den påbegynte bachelorgraden, ifølge boken, som ble utgitt i fjor. Dét stemmer dårlig med hennes versjon av egne akademiske triumfer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer