Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Først døde barnet hun skulle passe på. Så lemlestet og drepte barnepiken foreldrene

Grusom drapssak i Frankrike.

 INNRØMMELSE:  Den 34 år gamle barnepiken som i Paris står for retten for å ha drept og lemlestet foreldrene til barnet som døde mens hun skulle passe på, innrømmer å ha drept dem, men hevder hun handlet i nødverge. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix
INNRØMMELSE: Den 34 år gamle barnepiken som i Paris står for retten for å ha drept og lemlestet foreldrene til barnet som døde mens hun skulle passe på, innrømmer å ha drept dem, men hevder hun handlet i nødverge. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 2012 fant to joggere et avskjært bein i Vincennes-skogen i utkanten av Paris. Noen dager senere fant en polithund en menneskelig overkropp i samme område.

På tirsdag forklarte en 34 år gammel kvinnelig kinesisk barnepike hvordan hun drepte og lemlestet foreldrene til en to måneder gammel baby som døde under kvinnens oppsyn. Rettssaken sjokkerer Frankrike.

Det skriver den britiske storavisa The Guardian.

- Det er sant, jeg drepte dem, og jeg vil angre på det resten av livet mitt, sa 34-åringen under forhandlingene, ifølge The Guardian.

Kriminelle gjenger Da de avskjærte kroppsdelene ble funnet i 2012, satte politiet funnene i sammenheng med kriminelle kinesiske gjenger som opererte i den franske hovedstaden fordi ofrene også var kinesiske.

Men før politiet klarte å identifisere de to personene de hadde funnet, overga den 34 år gamle barnepiken seg til politiet. Det samme gjorde 34-åringens kjæreste, som er medtiltalt, men som nekter straffskyld for drapene.

- Jeg ble dratt inn i en virvelvind av mareritt, men jeg er uskyldig, sa han i retten, ifølge avisa.

- Handlet i nødverge Barnepiken hevder at hun handlet i nødverge, og forklarte i retten at de to foreldrene hun drepte, angrep henne og kjæresten med en slakterkniv.

De to personene, foreldrene til den to måneder gamle babyen som døde, var ifølge barnepikens forklaring knust etter at deres barn døde i 34-åringens omsorg.

Ifølge barnepikens forklaring var det først da foreldrene til babyen angrep henne og kjæresten, at hun drepte de to. Ifølge kjærestens forklaring ble han slått bevisstløs under angrepet..

For å skjule sine spor etter drapshandlingen, lemlestet barnepiken likene til de to foreldrene med en elektrisk sag, ifølge The Guardian. Da kjæresten hennes kom til hektene igjen, hjalp han henne å dumpe kroppsdelene i Vincennes-skogen.

Dro til Kina Da paret overga seg selv til politiet, pekte de ut stedet hvor de hadde dumpet resten av kroppsdelene. Før paret dro til politiet, dro de til Kina for å angivelig sperre av deres bankontoer.

Politiets teori er imidlertid at de først returnerte til Frankrike da de skjønte at de kunne stå overfor dødsstraff i Kina.

Rettssaken vil fortsette de nærmeste dagene, men det er uvisst når den er planlagt avsluttet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media