Først møttes dobbeltgjengerne tilfeldig på flyet. Men det stoppet ikke der

Kom godt overens.

MØTTES IGJEN: Først møttes de ved en tilfeldighet på flyet, så ved innsjekkingen til hotellet, og til slutt på samme bar. Douglas forteller at selv om det var hyggelig å bli kjent med Stirling, så har han ikke Stirlings kontaktinformasjon, og derfor anser det som usannsynlig at de vil møtes igjen. Dagbladet har fått Douglas' tillatelse til å bruke bildet. Foto: Privat.
MØTTES IGJEN: Først møttes de ved en tilfeldighet på flyet, så ved innsjekkingen til hotellet, og til slutt på samme bar. Douglas forteller at selv om det var hyggelig å bli kjent med Stirling, så har han ikke Stirlings kontaktinformasjon, og derfor anser det som usannsynlig at de vil møtes igjen. Dagbladet har fått Douglas' tillatelse til å bruke bildet. Foto: Privat.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tilfeldighetene ville ha Robert Stirling og Neil Douglas - som vi bare må si er like som to dråper vann - møttes på en Ryanair-flygingen fra Stansted til Galaway for få dager siden.

Bildet av de to rødhårede, skjeggete herrene er blitt en giganthit på internett. De to karene hadde tross alt aldri møtt hverandre før, ei heller var de slektninger.

Møtet på flyet kom overraskende nok på dem, men selv etter den mye omtalte flyturen, fortsatte tilfeldighetene å spille dem et puss. '

Møttes igjen Etter møtet på flyet, møttes de to nemlig ved innsjekkingen til hotellet og til slutt på samme bar.

- Det var veldig hyggelig å bli kjent med ham, forteller Neil Douglas (32) (til høyre i flybildet, og til venstre på ølbildet) på telefon fra Glasgow til Dagbladet.

Den blide skotten kan fortelle at de altså endte opp med å møte hverandre ved hotellinnsjekkingen og deretter på en bar knyttet hotellet. Som bildet viser, nyter de to herrene en øl sammen. Londoneren Stirling med for øvrig en litt mørkere variant.

IKKE FAMILIELIKHET: Robert Stirling og Neil Douglas, som aldri har møtt hverandre før og ikke er i familie, synes helt tydelig det var en festlig opplevelse å møte hverandre. Foto: Lee Beattie
IKKE FAMILIELIKHET: Robert Stirling og Neil Douglas, som aldri har møtt hverandre før og ikke er i familie, synes helt tydelig det var en festlig opplevelse å møte hverandre. Foto: Lee Beattie Vis mer

Det ble også flere øl den kvelden, og dobbeltgjengerne ble sittende og prate en god stund.

- Dessverre har jeg ikke kontaktinformasjonen hans, så jeg ser det ikke som så sannsynlig at vi møtes igjen, sier Douglas til Dagbladet.

Populært Bildet av de to ble delt direktøren for Wire Media, Lee Beattie, og ble raskt spredt til resten av verden. Beattie, som kjenner mannen som er til venstre på bildet, skriver på Twitter om hvordan hun reagerte da hun så bildet.

- Jeg kan ikke slutte å se på det. Det er samme mann, skriver hun.

I skrivende stund er bildet delt og favorittmarkert over 5000 ganger på det sosiale nettverket.

En tredje dobbeltgjenger Det tok ikke lang tid før en tredje dobbeltgjenger meldte seg, Twitter-brukeren og IT-konsulenten Nathan. Han forundrer seg over at andre sier han er lik de to ukjente mennene på bildet.

- Du er den tredje som sier dette! Jeg kan ikke se det, tvitret Nathan til en av vennene som hadde sendt ham bildet av de to blide mennene.

Tidligere denne uka ble historien om irske Ciara Murphy og britiske Cordelia Roberts kjent, da de la ut et bilde av seg selv og fortalte at de hadde møtt hverandre for første gang da de begge begynte å studere i Tyskland.