- Forstår at norske menn vil ha thailandske koner

Religionsforsker Hanne Nabintu Herland mener utenlandske damer liker sex og er gode til å lage mat.

SVOVELPREDIKANT: Religionsforsker Hanne Nabintu Herland blir beskrevet som en svovelpredikant. Foto: Privat
SVOVELPREDIKANT: Religionsforsker Hanne Nabintu Herland blir beskrevet som en svovelpredikant. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no) Religionsforsker Hanne Nabintu Herland har, ifølge adressa.no, vært taler på Trondheim KrFs valgmøte, og har virkelig sjokkert den fullsatte møtesalen.

Sex og mat
— Det er på tide å gi opp kvinnekampen. Det er så mange fæle norske kvinner. Noen ganger skal kvinner være stille og gjøre som mannen sier. Jeg forstår godt at norske menn heller vil ha russiske og thailandske koner. De liker i det minste sex og er gode til å lage mat, sier Herland foran den lydhøre, overveiende kristne forsamlingen.

Overfor Dagbladet utdyper Hanne Nabintu Herland hva hun mente på valgmøtet til Kristelig Folkeparti:

- Norske kvinner stiller for mange krav til mannen, men ikke til seg selv. Andre kulturer er bedre til blant annet å lære opp kvinnene til å tilfredsstille mannen seksuelt. Mannen trenger sin sex, og kvinnene burde vært opptatt av å tilfredstille mannen, sier Hanne Nabintu Herland til Dagbladet.

Hun sier at hennes budskap er at feminismen er blitt for hardt. Hun ønsker rett og slett at frontene skal byttes ut med omsorg og forståelse for forskjellighet i det norske samfunnet.

- Jeg elsker sex, og ønsker et rikt seksualliv. Men kanskje er grensene for å oppnå det blitt for liberale. Faktisk så liberale at kvinner og menn ikke tør elske eller satse på parforholdet av frykt for å bli bedratt, sier hun, sier hun.

Hanne Nabintu Herland er født og oppvokst i Kongo, Kenya og Rwanda i Afrika. Hun flyttet til Norge da hun var 19 år. Utdannet seg til religionshistoriker med islamisme som spesialfelt ved UiO . Hun er også en aktiv debattant, både i aviser og på nettet.

Svovelpredikant
Adresseavisens Trygve Lundemo var på valgmøtet, og han har i en kommentar beskrevet religionsforskeren som en svovelpredikant. 

— Kristne, norske verdier er på kanten av stupet. Europa er på kanten av stupet. Vi er i ferd med å få et hedonistisk samfunn, og hedonisme avler egoisme. Folk er samboere, først med den ene, så med den andre. Det oppmuntres til gruppesex og partnerbytte , fortsetter hun.

Hun kritiserer også norske kvinneblader for ensidig fokus på samleiestillinger, men lite snakk om troskap, ansvar og omsorg i parforhold.

Hun mener og advarer mot at for mange bare tenker på sin egen nytelse.

- Kjønnskampen er blitt for hard, sier hun.

Ifølge Adressa så mener hun Norge er blitt en av de mest gudsfiendtlige og sekulariserte nasjoner i verden.

Herland avsluttet valgmøtet med å si at det vi trenger i dag, er mer av det gamle vikingblodets tøffhet.