Georgia, USA:

Første dag i ny jobb: Døde

Politimannen Dylan Harrison ble skutt og drept på sitt første skift i ny jobb. Den mistenkte er fremdeles på frifot.

SKUTT PÅ JOBB: Politimannen Dylan Harrison ble bare 26 år gammel. Foto: Glynn County Police Department.
SKUTT PÅ JOBB: Politimannen Dylan Harrison ble bare 26 år gammel. Foto: Glynn County Police Department. Vis mer
Publisert

Tidlig lørdag morgen ble den 26 år gamle politibetjenten Dylan Harrison skutt og drept mens han jobbet sitt første skift for Alamo Police Departement i Weeler County, Georgia.

Den brutale skyteepisoden skal ha foregått utenfor Alamo politistasjon rundt 01.00 lokal tid.

I en pressekonferanse lørdag sa Natalie Ammons, talsperson i Georgia Bureau of Investigation (GBI), at de fremdeles søker etter en mistenkt i saken, ifølge CNN.

GBI har utlovet en dusør på 17 500 dollar, tilsvarende ca. 150 000 kroner, for informasjon som fører til at den skyldige blir arrestert.

- Dette er fremdeles en aktiv etterforskning, sa Ammons i GBI.

Myndighetene ga også ut en «blå varsling» på landsbasis, som er en advarsel om at den mistenkte kan være en fare for samfunnet.

- Alle som har informasjon om hvor den mistenkte befinner seg eller har informasjon du tror kan være relevant for denne etterforskningen, bør kontakte oss, sa Ammons i pressekonferansen.

DRAMATISK: I Gate City i den amerikanske delstaten Virginia blir to politibetjenter fullstending overrumplet idet de skal undersøke en trafikkulykke på stedet. Video: Gate City Police Department. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Kondolerer

Hendelsesforløpet og årsaken til drapet på politimannen er enda ikke klart.

Harrison etterlater seg en kone og et barn på seks måneder.

Guvernøren i Georgia har uttrykt sin medfølelse ovenfor familien:

- Tidlig i morges ble en av våre politimyndigheter i Midt-Georgia drept under tjeneste. Våre tanker og bønner er hos denne offiserens familie, venner og kolleger ved Alamo Police Department. Måtte gud fortsette å være med alle som beskytter og tjener, skrev guvernøren Brian Kemp på Twitter lørdag.

Den avdøde politimannen hadde jobbet i politiet siden 2018 og tidligere tjenestegjort i Middle Georgia State University Police Department, Cochran Police Department, Dodge County Sheriff's Office og Oconee Drug Task Force, ifølge minnesiden til falne politibetjenter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer