Forsvant fra 60 ansatte i entreprenørselskap

Medeier må finne ny løsning etter barnebortføringen i Kongsvinger. Advokat bekrefter: etterlyst far og døtrene er i Russland.

JOBBER VIDERE:  Viktors Mirosnicenko og kolleger fra SB Entreprenør er i gang med et nytt byggeprosjekt i Hausmannsgate i Oslo sentrum på tross av problemer som har oppstått etter at en av de to firmaeierne er etterlyst av politi internasjonalt og siktet for bortføring av to døtre. FOTO: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET.
JOBBER VIDERE: Viktors Mirosnicenko og kolleger fra SB Entreprenør er i gang med et nytt byggeprosjekt i Hausmannsgate i Oslo sentrum på tross av problemer som har oppstått etter at en av de to firmaeierne er etterlyst av politi internasjonalt og siktet for bortføring av to døtre. FOTO: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mannen som er siktet for medvirkning til barnebortføringen på Kongsvinger 10. juni, skal rett tilbake på jobb for entreprenørselskapet SB Entreprenør etter at han ble løslatt fra varetekstfengsel onsdag.

Selskapets daglige leder Isa Magomadov (34) regner derimot ikke med at kollega og deleier, den etterlyste og bortføringssiktede Mansur Mahashev (43), dukker opp med det første.

Mahashevs advokat John Chr. Elden bekrefter overfor Dagbladet fredag at hans klient og de to døtrene er i Russland.De to eier 50 prosent hver av aksjene i selskapet med over 60 ansatte, og det har skapt problemer for daglig leder at medeieren har forsvunnet.

Ikke kontakt - Magomadov har ikke hatt kontakt med kollegaen siden han forsvant, og min klient synes at situasjonen er beklagelig. Han har samarbeidet med politiet i alle spørsmål, og må etterhvert finne en juridisk løsning på eierforholdene i selskapet, sier Magomadovs talsmann, advokat Lars Erikssen, til Dagbladet.

Slik svarer den ettersøkte Mansur Mahasehvs advokat John Chr. Elden på Dagbladets spørsmål om hvordan hans klient har tenkt å ivareta sine økonomiske interesser i Norge:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer