Forsvant fra luksusbåt

Britiske Sarm Heslop (41) har vært savnet i over to uker.

SAVNET: Omfattende søk har blitt gjennomført etter at britiske Sarm Heslop forsvant fra kjærestens katamaran for drøyt to uker siden. Foto: Privat / findsarm.com
SAVNET: Omfattende søk har blitt gjennomført etter at britiske Sarm Heslop forsvant fra kjærestens katamaran for drøyt to uker siden. Foto: Privat / findsarm.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Britiske Sarm Heslop (41) ble sist sett om bord på kjærestens katamaran utenfor kysten av øya Saint John - en av de amerikanske Jomfruøyene - 7. mars.

Paret skal ha spist middag på land samme kveld. De skal ha returnert til båten for å legge seg, før kjæresten klokka 02:30 lokal tid meldte henne savnet.

Omfattende søk etter 41-åringen har foreløpig ikke gitt resultater.

- Bør være det første stedet å lete

Heslops venner har satt opp en nettside der de deler hyppige oppdateringer om situasjonen. Flere av dem har reagert på politiets håndtering av saken.

Det tok nemlig drøye ni timer fra Heslop ble meldt savnet til kystvakta ble informert.

En talsperson for politiet på Jomfruøyene, Toby Derima, har i en uttalelse sagt at politiet gjennomførte søk på land etter å ha snakket med kjæresten, der de ba ham kontakte kystvakta. Det ble ikke gjort før nærmere klokka 12:00.

Politiet har bedt innbyggerne om hjelp til å lokalisere den savnede 41-åringen, men har holdt kortene tett til brystet om etterforskningen.

Både familie og venner har bedt politiet forsikre dem om at de gjør alt i sin makt for å finne ut hva som har skjedd. De har spesielt etterlyst en grundig ransaking av katamaranen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer