Bahamas:

Forsvant fra partycruise - video forvirrer

Cameron Robbins (18) er antatt død etter et partycruise i Karibia.

Cameron Robbins (18) er antatt død etter at han havnet over bord under et partycruise i Karibia. Video: Reddit. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cameron Robbins (18) fra Baton Rouge i Louisiana havnet i havet da han og flere elever ved videregående skoler i hjemstaten var på et partycruise til Bahamas, skriver CNN.

Tenåringen hadde ankommet øya samme dag, og bodde på resorten Atlantis Paradise i hovedstaden Nassau.

Gjengen skulle etter planen feire endt skolegang. Det endte fatalt.

Kan ha hoppet frivillig

Ifølge vitner hoppet 18-åringen over bord fra et såkalt partycruise rundt klokka 21.40 på kvelden. Flere amerikanske medier skriver at Robbins ble utfordret til å hoppe.

En talsperson for Louisiana State University sier imidlertid at han falt over bord, ifølge CNN.

Video av hendelsen viser tenåringen bare iført badeshorts, noe som tyder på at han hadde kledd av seg. I klippet kan man se Robbins svømme mot livbøyen som har blitt kastet ut til ham, men tenåringen snur brått og forsvinner i motsatt retning.

Flere TikTok-brukere mener 18-åringen svømte vekk fra en hai.

- Denne gutten hoppet over bord, hører man en person rope. Deretter oppstår det et stort og høylytt kaos da Robbins blir sett svømme vekk fra livbøyen og forsvinne i mørket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer