Forsvant i 2007 - nå har politiet gravd igjen

Nytt tips i den 15 år gamle forsvinningssaken.

IKKE FUNNET: Politiet mener firebarnsmoren Belur Sardar (29) ble drept etter at hun forsvant sporløst i Mjøndalen i 2007. Foto: Politiet / SCANPIX / HANDOUT
IKKE FUNNET: Politiet mener firebarnsmoren Belur Sardar (29) ble drept etter at hun forsvant sporløst i Mjøndalen i 2007. Foto: Politiet / SCANPIX / HANDOUT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet mener firebarnsmoren Belur Sardar ble drept etter at hun forsvant sporløst i Mjøndalen i 2007. Ektemannen ble pågrepet og siktet samme høst. Han nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre.

Politiet fikk nylig et nytt tips i saken, melder NRK.

Politiet har gravd

Tipset, som kom fra et eldre ektepar, førte til at politiet har gravd opp et om lag 15 kvadratmeter stort område på Basserudåsen utenfor Kongsberg forrige uke.

FORSVUNNET: 30. november 2021 startet Terje Johansen en biltur fra Horten til Troms. Ett døgn seinere ble bilen funnet forlatt på den militære øya Muskö sør for Stockholm. Fem måneder seinere er Terje Johansen fortsatt sporløst borte. Video: Viaplay Efterlyst/kriminalinspektør Lotta Thyni. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

- De så en mann de mener var siktede. De mener han ryddet noen kvister ved siden av en bil som hadde parkert rett ved veien. De stoppet og gikk for å se, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Ekteparet mener at bilen de så lignet på bilen som den siktede mannen skal ha hatt på den tida, ifølge statskanalen.

Ingen funn

Politiets nye undersøkelser førte ikke til at det ble gjort funn.

Til tross for det resultatløse søket, mener politiinspektør Odd Skei Kostveit at det er viktig at mulig relevant informasjon gis til politiet.

Siktelsen mot ektemannen ble frafalt i 2010.

Han ble utvist til Irak samme år, fordi det ble oppdaget at han hadde oppgitt feil identitet for å få opphold i Norge, skriver NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer