Forsvant sporløst: - Nye opplysninger

Tre år har gått siden Truls Henrik Johansen (23) forsvant sporløst. - Vi har fått tips både om interessante personer og at han skal være gravd ned, sier privatetterforskeren familien nå har koblet inn.

SAVNET: Truls Henrik Johansen har vært savnet siden siden 15. juni i 2018. Foto: Trond K. Johansen
SAVNET: Truls Henrik Johansen har vært savnet siden siden 15. juni i 2018. Foto: Trond K. Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De pårørende har ikke gitt opp å få svar på spørsmålet de har spurt i tre år. Fremdeles er det ingen som har kunnet svare dem på hva som skjedde med Truls Henrik Johansen.

Natt til fredag 15. juni dro 23-åringen fra Øksnes ut på sjøen i Vesterålen sammen med tre menn i 30-åra. De dro ut med to småbåter, to menn i hver båt. En tur som på ingen måte gikk som de hadde tenkt.

Begge båtene skal ha gått på skjær. De tre mennene i 30-åra ble alle plukket opp av ei redningsskøyte i løpet av natta, mens Johansen var sporløst forsvunnet.

Personer og funn

I ettertid ble én av de tre tiltalt for å ha forlatt 23-åringen i hjelpeløs tilstand. Han ble i desember i 2020 frifunnet i retten. Nå har familien hyret inn privatetterforsker i jakten på å finne ut hva som egentlig skjedde med Johansen.

- Vi har allerede fått flere nye tips. Det dreier seg om alt ifra interessante personer til funn både på land og til vanns som vi undersøker om kan knyttes til saken, sier privatetterforsker Jan-Arnt Skjolde til Dagbladet, og legger til:

- Det har også kommet opplysninger om at Truls skal være gravd ned og andre tips vi mener ikke ble undersøkt godt nok under etterforskningen av saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer