Mystisk forsvinning:

Forsvant sporløst i landsby med elleve innbyggere. Nå mistenker de hverandre

Åtte måneder etter Paddy Moriarty forsvant i landsbyen Larrimah, står politiet fortsatt uten ledetråder.

MYSTERIUM: Paddy Moriarty (70) har vært sporløst forsvunnet i åtte måneder. Foto: Adam Ferguson / The New York Times / NTB Scanpix
MYSTERIUM: Paddy Moriarty (70) har vært sporløst forsvunnet i åtte måneder. Foto: Adam Ferguson / The New York Times / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«En liten landsby, men et stort mysterium.» Slik omtales saken om hvordan Paddy Moriarty (70) forsvant sporløst i den australske landsbyen Larrimah. Alle de elleve innbyggerne benekter enhver tilknytning til forsvinningen.

Ingen har sett Moriarty siden en kveld for åtte måneder siden. Da besøkte han landsbyens eneste hotell bar, Pink Panther, for å avslutte dagen med noen øl, ifølge New York Times.

Etter åtte halvlitere forlot han baren med hunden Kellie, og siden har ingen sett ham.

Fire dager seinere ankom politiet Larrimah. I Moriartys hus fant de en cowboyhatt på en kjøleboks, og en kylling i mikroovnen.

Mistenkelig

Politiet beskriver forsvinningen som mistenkelig, og etterforsker saken som drap. Det har ført til en uvanlig situasjon, hvor alle byens elleve innbyggere involveres i etterforskningen i et forsøk på å oppklare mysteriet.

Tross det lille antallet innbyggere, er ikke landsbyen helt ukjent med mystiske forsvinninger. Den ligger nemlig Nord-Australia, langs den beryktede motorveien Stuart Highway som ofte trafikkeres av turister som vil krysse «The Land Down Under».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer