Forsvant torsdag - opptrappet leteaksjon etter kvinne (52)

Sist sett i dagligvarebutikk i Fana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Leteaksjonen etter en 52 år gammel kvinne som har vært savnet i Fana i Bergen siden torsdag, trappes opp igjen med full styrke søndag formiddag.

Den savnede ble sist sett i en dagligvarebutikk torsdag ettermiddag. Både fredag og lørdag lette store styrker etter kvinnen. Hundeekvipasjer, dykkere og mannskaper i båt har deltatt i søket, skriver Bergensavisen. Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Forsvaret har bistått politiet.

- Mannskapene møtes klokka 09. Vi konsentrerer oss om litt nye teiger, men holder oss i bergensområdet, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til NTB.

I blinde

Kvinnen ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem seint torsdag kveld. Politiet sa lørdag at letemannskapene famler litt i blinde fordi de har få spor og opplysninger om hvor kvinnen kan være.

- Vi har ingen nye indikasjoner på hvor hun kan være, og det søkes i området der hun sist ble sett, der hun har tilhørighet og hvor det kan være gjort mulige observasjoner av henne, sier operasjonslederen.

Det jobbes også med å få fram elektroniske spor som kan gi en pekepinn om hvor 52-åringen har tatt veien.

(NTB).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer