Forsvarte siktede i voldssak i januar - nå skal han forsvare ham i drapssaken

- Jeg skal inn og møte ham nå, sier advokaten til Dagbladet.

MØTT SIN KLIENT: Advokat Reidar Andresen skal forsvare siktede i Anja-saken. Han har også tidligere forsvart mannen, som er i 20-åra, i en voldssak. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MØTT SIN KLIENT: Advokat Reidar Andresen skal forsvare siktede i Anja-saken. Han har også tidligere forsvart mannen, som er i 20-åra, i en voldssak. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): Mannen som nå er siktet for drapet på Anja Weløy Aarseth, ble så seint som i januar siktet for å ha utøvd vold mot en politimann.

Dommen falt i Sunnmøre tingrett 23. januar i år, og advokat Reidar Andresen, som forsvarte mannen den gang, er oppnevt som siktedes advokat i drapssaken i Ålesund.

Også i oktober var drapssiktede i møte med retten, da han ble han dømt for trusler mot en annen person.

Første samtale - Jeg har i kveld hatt en første samtale med min klient. Vi har gjennomgått siktelsen og alvoret i det han er siktet for, skriver Andresen på en tektstmelding til Dagbladet i natt.

- I samråd med klienten ønsker jeg ikke å kommentere saken videre i kveld, men vil fortsette mine samtaler med siktede i løpet av morgendagen. Da vil jeg også avklare om det kan gis ytterligere kommentarer fra min side, opplyser Reidar Andresen til Dagbladet.

Klappjakt Den siktede ble i kveld tatt utendørs. Politiet måtte bruke tid på å finne ham, og skal ha lett etter ham i en time før han ble lokalisert.

Ved 17.30-tiden ble mannen pågrepet, uten dramatikk, av bevæpnede politistyrker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer