Forsvinning etterforskes som drapssak

Politiet jobber nå med forsvinningen til Reidun Hardang Natadal som om det var en drapssak. Etterforskerne utelukker heller ikke at hun ble tatt av dage i sin egen leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NOTODDEN/OSLO (Dagbladet.no): På en pressekonferanse i dag opplyste politistasjonssjef Helge Folserås at politiet ser på forsvinningen til den 39 år gamle tobarnsmoren som en drapssak. Leiligheten hennes er nå plombert slik at eventuelle spor ikke skal gå tapt. Leiligheten kan være et åsted, men foreløpige undersøkelser tyder ikke på noe slikt. Dersom kvinnen blir funnet død, og det viser seg å være et drap vil tekniske etterforskere undersøke leiligheten mye grundigere.

Søker i vann

En miniubåt har i hele dag blitt brukt i søket etter 39 år gamle Reidun Hardang Natadal. Siste sikre livstegn etter henne er lørdag for snart en uke siden. Søket med miniubåt vil fortsette gjennom helgen, opplyste politiet på pressekonferansen i ettermiddag.

Det er frivillige, pårørende og venner av tobarnsmoren og mannnskaper fra Røde Kors som organiserer leteaksjonen. Dagens søk har ikke gitt noe konkret resultat. Søket pågår i Tinnåelva og Hedalsvannet ved Notodden i Telemark.

Ny observasjon

Et eldre ektepar har fortalt politiet at de så den savnede 39-åringen sist lørdag. De meldte seg først fire dager etter at hun ble offentlig etterlyst. Paret skal ha møtt 39-åringen ved 20-tida omlag 200 meter fra hjemmet hennes. Denne observasjonen er foreløpig ikke verifisert av andre vitner som har beveget seg i samme område i som ekteparet.

Det er kommet inn over 40 tips i saken. Det lokale politiet får bistand fra etterforskere som ledet etterforskningen i Gry-saken, og fra fire etterforskere fra Kripos.