Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsvinningen time for time

Store styrker leter etter den savnede 17-åringen Arve Beheim Karlsen, som forsvant natt til lørdag. Her følger en kronologisk oversikt over forsvinningsdramaet som ryster Sogndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FREDAG:

Klokka 18.30: Arve Beheim Karlsen og vennene Frode Sætrehaug, Kim Devik og Kim Berdal er på vorspiel på hybelen hos kameraten Asbjørn Ottersen.

Klokka 19.00: Hele gjengen reiser med buss fra Hafslo de to milene inn til Sogndal sentrum.

Klokka 19.30: Noen av kameratene kommer inn på Sfinxen disco, der russen skulle ha et treff. Kim Berdal og Arve Beheim Karlsen kommer ikke inn.

Klokka 20.00- 23.00: Sammen med Berdal blir 17-åringen gående omkring i Sogndal sentrum, der mange vitner har observert dem sammen.

Klokka 23.30: To menn skriker rasistiske skjellsord etter Arve Beheim Karlsen. Etter å ha ropt: «Drep 'n, drep neger'n», legger Arve Beheim Karlsen på sprang.

Klokka 01.45: Kameraten Kim Devik mener han så Arve Beheim Karlsen på vei opp fra gangbroen i retning Sfinxen disco. Politiet karakteriserer observasjonen som interessant, men usikker.

Utover natta forsøker kameratgjengen å finne Arve Beheim Karlsen, men mislykkes.

LØRDAG:

Tidlig om morgen ringer kameratene til hverandre, men ingen har sett Arve Beheim Karlsen.

Ca. klokka 12.00: Faren Lars ringer flere av kameratene for å høre om noen har sett sønnen. De lurer på hvorfor han ikke har gitt lyd fra seg.

Ca. klokka 13.00: Faren og mora Kari oppsøker flere av kameratene, deriblant Kim Devik og Kim Berdal, for å se om sønnen har overnattet hos dem. De får vite at Arve sist var sett ved elva og bestemmer seg for å gå ut og lete etter ham.

Klokka 14.00- 16.00: Foreldrene søker langs breddene av Sogndalselva og i sentrumsgatene, uten hell. Vennene deltar i letingen etter Arve Beheim Karlsen.

Klokka 17.00: Faren ringer til lensmann Arne Johannessen og ber ham om råd. Lensmannen, som er en venn av familien, råder dem til å varsle politiet.

Klokka 17.30: Politiet blir varslet.

Klokka 18.00- natt: Politipatruljer leter etter Arve Beheim Karlsen. Politiet stanser tilfeldige forbipasserende og viser dem bilder av 17-åringen. Ingen har sett ham etter klokka 23.30 fredag kveld.

SØNDAG:

Klokka 08.00- 16.00: Store politistyrker og letemannskaper, 70 totalt, leter etter Arve Beheim Karlsen på land og til sjøs. Det soknes i havnebassenget og i Sogndalselva. Dykkere og et undervannskamera finkjemmer elv og sjøen. Langs land leter frivillige og hjelpemannskaper.

Klokka 17.00: Foreldrene ber politiet gå ut med etterlysning, med fullt navn og bilde av Arve Beheim Karlsen.

Klokka 21.00: Pressekonferanse på Sogndal lensmannskontor, der lensmannen Arne Johannessen forteller at to menn er i avhør, med vitnestatus. Mennene er de samme som har kommet med rasistiske skjellsord og drapstrusler fredagsnatta.

Klokka 23.00: De to mennene løslates, og har fortsatt status som vitner.

Letingen avsluttes.

MANDAG:

I dag gjenopptas letingen etter 17-åringen.