Jacob Wetterling

Forsvinnings-mysteriet som ble brennende aktuelt etter 27 år

Jacob (11) kom aldri hjem. - Hva har jeg gjort galt, spurte han sin kidnapper. 

DREPT: 11 år gammel ble Jacob Wetterling kidnappet mens han syklet sammen med broren sin og en kamerat hjemmee i St. Joseph i Minensota i USA. Foto: Getty Images
DREPT: 11 år gammel ble Jacob Wetterling kidnappet mens han syklet sammen med broren sin og en kamerat hjemmee i St. Joseph i Minensota i USA. Foto: Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

22. oktober 1989: Jacob Wetterling (11) og broren Trevor (10) hadde sammen med bestekompisen Aaron (11) vært på nærbutikken i den lille hjembyen St. Joseph i Minnesota for å leie en video.

De tre guttene syklet hjemover. Det var begynt å mørkne. Da de nesten var kommet hjem igjen, kom plutselig en svartkledd og maskert mann foran dem på veien. Han hadde en revolver, og spurte guttene om navnet og alderen deres. Han skal ha truet lillebroren og kameraten til å løpe av gårde.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer