Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsvinningsmysterium i Brumunddal: Kvinne (36) savnet siden natt til fredag

Politiet ønsker tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 36 år gamle kvinnen ble sist observert på sitt eget bosted i et område omkring en mil utenfor Brumunddal sentrum ved 02-tida natt til fredag 29. desember.

Det er ikke registrert bevegelser på kvinnens bankkonto eller mobiltelefon siden forsvinningen.

Det var kvinnens mann som meldte henne savnet på lørdag, og det ble søndag gjennomført en stor leteaksjon med politi og frivillige ved kvinnens bolig.

Ber om tips

Den 36 år gamle kvinnen forsvant natt til 29. desember, men det var først søndag politiet mottok informasjon som gjorde at de begynte å søke etter henne i Brumunddal.

Kvinnen politiet har lett etter, er fra området, er 168 centimeter høy, slank og med mørk langt hår. Politiet mener at hun sannsynligvis har på seg svart boblejakke og blå sko. De ber om tips fra publikum som kan ha sett kvinnen.​

Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad, omtaler forsvinningen som et mysterium og sier de foreløpig ikke har noen indikasjoner på hva som har skjedd med kvinnen.

- Etterforsker bredt

- Vi etterforsker bredt, og vet ikke hva som har skjedd med henne. Derfor har vi gått ut med navn og bilde. Vi ønsker mulige tips fra folk som har beveget seg i området og kan ha observert noe, sier han til Dagbladet.

Bopælen ligger omkring 10/12 kilometer fra Brumunddal sentrum. Rundt 05.50 om natten fredag morgen den 29. desember ble telefonen hennes registrert på en basestasjon i sentrum, men politiet sier at den samme basestasjonen har tatt inn signaler fra mobiltelefoner som ikke har vært i sentrum, og at det dermed ikke er sikkert informasjonen stemmer.

Den savnede kvinnen er en småbarnsmor. En etterforskingsgruppe på ni – i all hovedsak taktiske etterforskere jobber med saken - opplyser Krogstad.

Det jobbes kontinuerlig med etterforskning i saken. Politiet ønsker at publikum som har vært i området den aktuelle natten eller har andre opplysninger som kan belyse saken, tar kontakt med politiet på tlf 02800.​

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!