Forsvinningssak i USA vekker oppsikt: - Et monster

- Dette er en av de mest oppsiktsvekkende sakene jeg har sett, sier Justin Kollar i Hawaii-politiet.

MYSTISK FORSVUNNET: Joshua Vallow (7) og Tylee Ryan (14) har vært savnet siden september i fjor. Moren har ikke etterkommet politiets krav om å bevise at de er i live. Foto: AP / NTB scanpix
MYSTISK FORSVUNNET: Joshua Vallow (7) og Tylee Ryan (14) har vært savnet siden september i fjor. Moren har ikke etterkommet politiets krav om å bevise at de er i live. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Moren Lori Vallow fra delstaten Idaho nordvest i USA og hennes nye ektemann Chad Daybelle har blåst en rettsbestemt frist om å gjøre rede for Vallows to barn, Joshua Vallow (7) og Tylee Ryan (14).

De er ikke blitt sett i live siden september, skriver New York Daily News.

Den 46 år gamle moren ble opprinnelig beordret til å vise fram barna til myndighetene i Idaho, men har ikke etterkommet politiets krav.

- Jeg kan ikke si sikkert hva som kommer til å skje videre, sier barnas bestemor, Kay Woodcock, til ABC News.

7-åringen er diagnostisert med autisme og skal være Vallows adopterte sønn, mens tenåringen skal være hennes egen datter.

Dødsfall vekker oppsikt

Den mystiske forsvinningssaken startet allerede i juli i fjor, da morens ektemann ble skutt og drept. Hennes bror, Alex Cox, hevdet han skjøt ektemannen i selvforsvar, men omstendighetene er fortsatt uklare og saken er under etterforskning.

Noen få måneder seinere, i desember, døde også Cox, av ukjente årsaker. Dødsfallet hans betegnes som mistenkelig, og det ventes på en obduksjonsrapport for å få avklart dødsårsaken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer