Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forsvunnet baby (3 mnd.) var begravd levende

- En syk og forferdelig forbrytelse, sier politiet i Finland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Den tre måneder gamle guttebabyen som forsvant fra en barnevogn i Varkaus i Finland ble funnet begravd under et tykt lag snø - seks meter fra huset hvor moren befant seg, melder Aftonbladet.se.

- Han var begravd i snøen. Politiet hørte skrik og gravde ham fram levende. Han lå begravd i cirka 20 centimeter snø, sier polititalsmann Ako Tuominen ved Varkaus-politiet til Aftonbladet.se.

Ingen er så langt pågrepet for ugjerningen.

Babyen, som sov i barnevogna foran huset til venner av familien, forsvant i 11-tida. Politiet opplyser at moren sjekket barnet hvert femte minutt. Plutselig var babyen borte.

- Moren så at vogna var flyttet litt, sier Tuominen.

Det ble slått full kidnappingsalarm og alle grenseoverganger i nærheten byen sørøst i Finland ble varslet. Et stort antall politifolk var satt inn i søket etter den lille gutten.

Politiet sier barnets foreldre er gift, i «en stabil relasjon» og i 25-årsalderen. Far skal ha vært på jobb da babyen forsvant. Foreldrene mistenkes ikke å stå bak handlingen.

- Vi har ingen aning om hvem som kunne gjort det, men det er er en syk og forferdelig forbrytelse. Gutten hadde flaks som overlevde, sier Tuominen.

Vogna sto parkert i et rolig område, ikke langt ifra et skogsområde med flere gangstier.

Dagbladet kommer med mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!