Fortalte politiet om vareopptelling

SKIEN (Dagbladet.no): Gry Hoseins ektemann Gamal Hosein forklarte selv politiet at videobutikken han driver var stengt deler av dagen kona forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opplysningene kom i et avhør. Politiet vil derimot ikke si om dette var opplysninger han kom med uoppfordret, eller om det var noe etterforskerne konfronterte ham med på bakgrunn av vitneopplysninger fra kunder som kom til butikken lørdag 13. januar.

Gamal Hosein har forklart at han hadde vareopptelling i forretningen. Hvorfor han måtte stenge butikken når hans kone, som også var i butikken, kunne ekspedere kundene, er ukjent.

Det er knyttet usikkerhet til når forretningen var stengt. Politiet mener den kan ha vært lukket i visse perioder. Verken politiet eller Gamal Hosein selv ønsker å fortelle mediene nærmere om stengningen. Hosein sier til Telemarksavisa i dag at det er politiet som har bedt ham om å ikke snakke nærmere med noen om dette.

Politiet i Skien har sikret seg kunderegisteret i videobutikken. De går nå gjennom databasen for om mulig komme i kontakt med flere kunder som besøkte butikken lørdag 13. januar, og for å verifisere tidspunktene til kundene som allerede er avhørt.

LETER ETTER ET SVAR: </B> Politiadvokat Jon Borgen har en stri tørn med å svare på de mange spørsmålene fra pressen i forbindelse med forsvinningen til Gry Hosein. Men han har få konkrete svar å komme med.