TV-kjendis Atle Hansen voldtektsdømt:

Forteller om skrekknatta

Marianne Furberg ble voldtatt av realitykjendis Atle Hansen. 12 år skulle det ta, før hun fikk rettferdighet.

STÅR FRAM: Marianne Furberg er ett av ofrene i den nå rettskraftige voldtektsdommen mot realitykjendis Atle Hansen. - Jeg eier min historie sier hun om hvorfor hun nå velger å snakke åpent om marerittet. Foto: Lars Eivind Bones
STÅR FRAM: Marianne Furberg er ett av ofrene i den nå rettskraftige voldtektsdommen mot realitykjendis Atle Hansen. - Jeg eier min historie sier hun om hvorfor hun nå velger å snakke åpent om marerittet. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert

Et villastrøk i Halden i 2011. Om morgenen, siste søndag før jul:

Det rant noe ut av kroppen til Marianne Furberg. Smertene var så heftige at hun flere ganger den natta hadde tenkt at hun skulle dø.

Da hun våknet, hadde hun vært naken nedentil.

Hun var i en pyntet og skinnende ren enebolig i Halden. Huset tilhørte Atle Hansen. Den gang superkjendis fra «Robinson-ekspedisjonen» og «Charterfeber». En de fleste i Halden og Fredrikstad både visste om og likte.

Furberg sier til Dagbladet i dag at det verket så det kjentes som om det var brukt noe større enn bare penis. På vasken på badet sto det en lotionflaske. Mens smertene herjet, så hun på flasketuten og tenkte: «Var den der inni rumpa mi?»

Hun gikk ut i stua og tente en røyk. Forteller:

- Jeg visste at Atle ikke røyket inne. Så jeg fyra opp en sigarett og gikk rundt i huset hans. Jeg visste at Atle var petimeter – så jeg gikk rundt i huset og snudde på pynteting.

Hansen lå fortsatt oppe i senga. Furberg ropte opp til ham:

- Hva faen er det du har gjort? Hva er det du har gjort med rumpa mi?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer