- Fortjente juling, mente tingretten

Asker-mannen (36) var så ufyselig mot eksen sin at hennes nye kjæreste (34) dro til ham. - Greit nok, siden han var så kvalm, mener Asker og Bærum tingrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- En kraftig blåveis, blødninger, litt hodepine og nakkesmerter er ikke mer alvorlig enn det fornærmede måtte kunne forvente med sin ekle og arrogante oppførsel.

Denne vurderingen fra Asker og Bærum tingrett er dårlig nytt for alle kranglefanter: Retten fastslår i en rettskraftig dom at du må ta høyde for en lusing hvis du lager nok kvalm på byen.

Klenget

Det var i oktober i fjor at den 36-årige mannen gikk på en smell på utestedet Lancelot i Asker. Han besøkte stedet sammen med en kvinnelig bekjent. Der møtte han imidlertid også en kvinne han hadde hatt et forhold til mens han var hennes sjef.

Eksen hadde med en ny flamme - noe 36-åringen likte svært dårlig.

Fire ganger oppsøkte Asker-mannen sin ekskjæreste, klenget og la armen rundt henne. Hennes nye kjæreste (34) prøvde å gripe inn, men ble behandlet som luft.

- Det hjalp ikke at vi ba ham fjerne seg. Da han så begynte å bli truende, dro jeg til ham, sier 34-åringen til Dagbladet.

Flertallet i tingretten, de to lekdommerne, mener at den fornærmede måtte regne med å få en smekk for sin ufine opptreden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer