Fortsatt alvorlig for brødre etter druknings­ulykke i Nidelva

Tilstanden er fortsatt  alvorlig for de to brødrene på 17 og 20 år som ble hentet opp av Nidelva i Trondheim etter å ha ligget 20 og 30 minutter under vann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

St. Olavs hospital opplyser fredag morgen at tilstanden er uendret for de to brødrene etter ulykken torsdag ettermiddag. Det betyr at tilstanden til den yngste av brødrene er alvorlig, men stabil. Tilstanden til den eldste er meget alvorlig og ustabil.

De to ble funnet i Nidelva etter at vitner opplyste at de hadde sett en person ligge i elva like etter klokken 15 torsdag. Kort tid etter ble to menn funnet og hentet opp. Hendelsen skjedde like i nærheten av Gamle Bybro.

Politiet fikk melding om saken torsdag klokken 15.20. Tjue minutter senere var begge hentet opp av vannet. De to fikk livreddende førstehjelp på stedet, før de ble fraktet til sykehuset.

Politiets innsatsleder på stedet opplyste til NRKs reporter at den ene hadde ligget under vann i 20 minutter, den andre i opp til 30 minutter.

– Det som trolig er skjedd, er at en kar gikk ut i vannet og ble tatt av strømmen. Så forsøkte den andre å hjelpe til, men så ble han også tatt, sa operasjonsleder Bernt Tiller i Trøndelag politidistrikt til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer