Fortsatt alvorlig for jente (13) etter drukningsulykke

Veltet med kano i Rauma i ettermiddag.

OPPBLÅSBAR KANO: Ei 12 år gammel tysk jente ble livløs tatt opp av elva Rauma, etter at den oppblåsbare kanoen veltet. Hun er nå fløyet til sykehuset i Trondheim. Foto: Øystein Talberg, Åndalsnes Avis
OPPBLÅSBAR KANO: Ei 12 år gammel tysk jente ble livløs tatt opp av elva Rauma, etter at den oppblåsbare kanoen veltet. Hun er nå fløyet til sykehuset i Trondheim. Foto: Øystein Talberg, Åndalsnes AvisVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tilstanden til den 13 år gamle tyske jenta som druknet i elva Rauma ved Åndalsnes i ettermiddag er alvorlig, men stabil.

Det opplyser St. Olavs hospital.

- Den 12 år gamle jenta og hennes 16 år gamle søster padlet i elva i en oppblåsbar kano. Kanoen veltet, og den eldre søstera klarte å komme seg på lands ved egen hjelp. 13-åringen be seinere tatt opp av elva. Hun var da bevisstløs, sier operasjonsleder Rolf Anders Korstad ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

Etter hva Dagbladet forstår var de to tyske jentene på ferie i Romsdal med sin familie. Etter ulykken har politiet hatt kontakt med faren.

- Vi har fått bekreftet at de to tyske jentene var ute i elva Rauma i en oppblåsbar kano. Hva som har skjedd vet vi ikke, sier operasjonsleder Korstad.

Søstera - 16-åringen - skal ikke være alvorlig skadet etter kanoulykken.