- Fortsatt fare for brudd

Men partene håper mye skal løses i løpet av et langt arbeidsmøte mandag.

- MYE GJENSTÅR: KrF-leder Knut Arild Hareide understreket to ting etter søndagens forhandlinger: Mye gjenstår før det oppnås enighet om neste års statsbudsjett, og KrF er villige til å finne en løsning. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
- MYE GJENSTÅR: KrF-leder Knut Arild Hareide understreket to ting etter søndagens forhandlinger: Mye gjenstår før det oppnås enighet om neste års statsbudsjett, og KrF er villige til å finne en løsning. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet får opplyst at enkelte av partene har ambisjon om å gjøre seg ferdig i løpet av tirsdagen - slik at de kan presentere et endelig resultaet for stortinggruppene sine på onsdag.

- Noe er nytt, men fortsatt er det store ting som gjenstår. Derfor blir det en lang og krevende dag i morgen, sa KrF-leder Knut Arild Hareide etter kveldens drøyt halvannen times lange forhandlingsmøte på Stortinget.

- Fortsatt er det stor avstand, men vi er villige til å samtale og være konstruktive. Jeg ser fram til morgendagen, men vi trenger betydelig tid for å komme gjennom den helheten som vi nå ser, sa Hareide, som understreket at KrF fortsatt var villige til å få til en løsning.

På spørsmål om det fortsatt var fare for burdd, svarte han:

- Det er alltid fare for det, når vi sier at det er krevende forhandlinger og stor avstand. 

Parlamentarisk leder i Høyre, Trond Helleland, understreket at partene har mye å snakke om - derfor er det planlagt et langt møte mandag.

- Jeg opplever at det en en ganske stor jobb å gjøre, og at vi må snakke gjennom store deler av budsjettet for å komme oss videre, sa Trine Skei Grande (V).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer