Fortsatt ingen mistenkt for Hobøl-drapet

Politiet mener at det ikke nødvendigvis er en sammenheng mellom at Fathia Bekkali angivelig ble mishandlet av sin ektemann, og drapet på henne. Mannen er fremdeles skadd etter en bilulykke som skjedde på E 18 i Akershus fire dager etter at Bekkali ble funnet drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drøyt halvannen måned etter at den 28 år gamle marokkanske kvinnen ble drept, er ingen mistenkt for drapet. Bekkali ble funnet drept og ille tilredt i et skogsområde i Hobøl i Østfold den 30. august i år. I går ble det kjent at kvinnen fire måneder tidligere oppholdt seg på et krisesenter i Østfold.

Krisesenteret anmeldte Fathia Bekkalis ektemann for mishandling. Men denne anmeldelsen mener ikke lensmann Widar Gudim i Hobøl nødvendigvis har betydning for drapssaken.

- Er Bekkalis ektemann avhørt om den påståtte mishandlingen?

- Nei, anmeldelsen fra krisenteret er det politiet i Askim som har mottatt og arbeider med. Vi arbeider med drapssaken, sier Gudim.

- Men er det ikke naturlig å sette den angivelige mishandlingen i sammenheng med drapet?

- Nei, ikke nødvendigvis, sier Gudim.

Den drepte kvinnens ektemann er fremdeles skadd etter en bilulykke som skjedde på E 18 i Akershus fire dager etter at Bekkali ble funnet drept. Bekkalis identitet var på det tidspunktet ikke fastslått fordi hun var så ille tilredt da politiet fant henne.

Ektemannen meldte ikke sin kone savnet til tross for at hun må ha vært borte en god stund før han selv ble skadd i bilulykken.Han har status som vitne i saken, og er avhørt av politiet flere ganger.