UTEN MISTENKTE: Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter Lindeberg-drapet natt til lørdag. Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet
UTEN MISTENKTE: Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter Lindeberg-drapet natt til lørdag. Foto: Halvor Solhjem Njerve / DagbladetVis mer

Fortsatt ingen mistenkte etter Lindeberg-drapet

Politiet står fortsatt uten noen mistenkt person etter drapet på en 40 år gammel mann på Lindeberg i Oslo natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag etterlyste politiet eieren av en sekk de mistenker at kan knyttes til drapet. Foreløpig har ingen meldt seg.

- Vi ønsker fortsatt å komme i kontakt med guttene som ble observert på buss nummer 79 i retning Holmlia. Disse kan ha gjort observasjoner som er viktige, kanskje uten å være klar over det selv. Eieren av sekken har heller ikke meldt seg, og vi ønsker å komme i kontakt med flere personer som kan ha opplysninger eller har gjort observasjoner av sekken, sier politiinspektør Grete Lien Metlid.

De nevnte guttene gikk på bussen til Holmlia noen minutter før politiet fikk melding om drapet.

Politiet opplyser at etterforskningen fortsetter med full styrke. Siden drapsnatten har de gjennomført en rekke avhør, og det arbeides også videre med undersøkelser av spor fra åstedet.

Den drepte 40-åringen ble funnet med store hodeskader ved bilen sin på en parkeringsplass ved hjemmet sitt like over midnatt natt til lørdag. En halvautomatisk pistol med lyddemper lå på bakken nær åstedet.

(NTB)