Fortsatt ingen mistenkte etter skytedramaet i Ås

- Store mannskaper jobber med saken, sier politiet.

ÅSTEDET: Offeret skal ha blitt skutt like bak denne taxiholdeplassen på Ås jernbanestasjon. Foto Jacques Hvistendahl
ÅSTEDET: Offeret skal ha blitt skutt like bak denne taxiholdeplassen på Ås jernbanestasjon. Foto Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har ikke fått noe gjennombrudd etter at en 66 år gammel mann sist onsdag ble skutt på Ås stasjon i Follo da han skiftet dekk på bilen sin.

- Det er ikke noe spesielt nytt å melde, men det er ganske store mannskaper som jobber med saken, sier påtaleansvarlig i Follo politidistrikt Knut Inge Stavang til Dagbladet.

Ble ikke truet Skuddofferet, en kjent lokalpolitiker som har sittet i kommunestyret i Ås i flere år, ble alvorlig skadet da en ukjent gjerningsmann skjøt ham i ryggen. Han ble fraktet til Ullevål sykehus med ambulansehelikopter, og er på bedringens vei etter å ha blitt operert. Politiet mener det dreier seg om et drapsforsøk.

Offeret og gjerningsmannen hadde kontakt før skuddet ble avfyrt, men gjerningsmannen skal ikke ha oppført seg truende.- Kan dere si noe om våpenet som ble brukt, eller om tekniske spor dere har funnet på åstedet?

- Nei, de tingene vil ikke si noe om for å ikke ødelegge seinere forklaringer, sier Stavang.

Han forteller at politiet nå har vært i kontakt med alle vitnene som har meldt seg, og at de vil søke utover de avhørene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer