KNIVSTUKKET: Politiet leter etter gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket i en leilighet i Oslo lørdag kveld.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KNIVSTUKKET: Politiet leter etter gjerningspersoner etter at en mann ble knivstukket i en leilighet i Oslo lørdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Fortsatt ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo

Politiet leter fortsatt etter gjerningsmennene som de mistenker for å ha stått bak knivstikkingen av en mann i Wessels gate i Oslo lørdag kveld. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 21:49 lørdag kveld fikk politiet melding om at en mann i 40-åra er knivstukket i en leilighet i Wessels gate i Oslo.

- Det er foreløpig ingen som er pågrepet i saken, bekrefter vaktleder Øyvind Torgersen ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt overfor NTB søndag.

Politiet søker etter to eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 40-årene ble funnet knivstukket i sin egen leilighet i Wessels gate i Oslo i 22-tiden lørdag.

Mennene skal ha oppsøkt den fornærmede i hans leilighet, men forsvant fra stedet før politiet kom. Politiet søkte rundt åstedet lørdag – men står uten spor.

Hvem de leter etter eller hvilken relasjon de har til den fornærmede, ønsker de foreløpig ikke å kommentere.

Torgersen opplyser at den fornærmede mannen blir avhørt søndag ettermiddag.

Politiet trodde først at mannen var alvorlig skadd etter å ha blitt stukket med kniv i hodet og i skulderen. Men han slapp fra hendelsen med lettere skader.

Politiet har avhørt vitner i området og har foretatt tekniske undersøkelser på stedet. Det var naboer som varslet politiet om hendelsen klokken 21.49.

(NTB)