Fortsatt ingen spor etter Kjetil (32)

Dykkere avsluttet søk i Drammenselva søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dykkere avsluttet søndag søket i Drammenselva etter den savnede Kjetil Myrbråten (32) fra Drammen. Rundt 200 frivillige lette på land, men uten å finne spor etter mannen.

Venner og bekjente av den savnede 32-åringen møttes i 10-tiden søndag formiddag og satte i gang en privat leteaksjon med rundt 200 frivillige rundt Drammen sentrum. Men verken letingen på land eller søkene i Drammenselva ga resultater søndag.

- Brannvesenets dykkere har søkt i Drammenselva. Vi vil gjøre opp ny status mandag formiddag, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Dykkerne søkte også i Drammenselva lørdag.

32-åringen har vært savnet siden nyttårsaften. Fredag kveld ble det satt i gang en leteaksjon organisert av politiet, men hittil er det ikke funnet spor etter mannen som sist ble sett ved 1.30-tiden natt til 1. januar.

Da var han på en privat nyttårsfest på Brakerøya og forlot festen i retning sentrum av byen. 32-åringen skulle ha vært på jobb fredag, men møtte ikke opp.

Mannen har ikke etterlatt seg elektroniske spor fra bankkort eller mobiltelefon. Politiet har foreløpig ikke mistanke om at det skal ha skjedd noe kriminelt.

(NTB)