Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsatt ingen spor etter Per Vålnes under Vollan Gjestestue

Skal fortsette å grave under gjestestua.

NYE SØK: Det omfattende og siste søket etter Per Vålnes i grunnen under Vollan Gjestsestue der massene suges opp med en vakuumsuger har fortsatt ikke gitt resultater. Politiet tror Per Vålnes kan være begravd i massene på det om var et nybygg da han forsvant for tre år siden. Dette bildet er fra Vollan Gjestestue under søkene i fjor. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NYE SØK: Det omfattende og siste søket etter Per Vålnes i grunnen under Vollan Gjestsestue der massene suges opp med en vakuumsuger har fortsatt ikke gitt resultater. Politiet tror Per Vålnes kan være begravd i massene på det om var et nybygg da han forsvant for tre år siden. Dette bildet er fra Vollan Gjestestue under søkene i fjor. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet avsluttet tirsdag søket etter antatt drepte Per Vålnes under den første delen av Vollan Gjestestue uten funn. Søket fortsetter i en annen del av bygningen i midten av neste uke.

For en uke siden startet politiet den omfattende gravingen i massene under Vollan gjestestue i Balsfjord. Det er her de tror levningene etter Per Vålnes ble skjult da bygget var under oppføring.

Politiet har sagt at de har fått flere tips og har flere kilder som antyder at levningene er i grusen under bygget.

Tre personer er siktet for å ha drept Vålnes, som ble meldt savnet i november 2011. Det er samboeren hans, hennes nye kjæreste og en bekjent av paret.

- Vi vil nå klargjøre område 2 for søk. Dette arbeidet forventes å ta noen dager, slik at selve uttaket av masser vil starte i midten av neste uke, opplyser regionlensmann Andreas Nilsen i en pressemelding.

Da arbeidet startet uttalte politiet at de var forberedt på at dette var et omfattende arbeid som ville ta tid. Grunnen under hele nybygget skal undersøkes. I verste fall forbereder etterforskerne seg på at søket ikke er over før sensommeren neste år. (©NTB)

Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling