Fortsatt kritisk for 13-åringen

Tilstanden er fortsatt kritisk og ustabil for den 13 år gamle jenta som ble skadd i en trafikkulykke i Slemmestad torsdag.

BLE SLEPT: Tilstanden til 13-åringen som ble slept med en personbil et antall kilometer er enda ustabil. Det er opprettet en støtteblogg i samarbeid med hennes foreldre. Foto Johnny Olsen / SCANPIX .
BLE SLEPT: Tilstanden til 13-åringen som ble slept med en personbil et antall kilometer er enda ustabil. Det er opprettet en støtteblogg i samarbeid med hennes foreldre. Foto Johnny Olsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

Tilstanden er fortsatt kritisk og ustabil for den 13 år gamle jenta som ble skadd i en trafikkulykke i Slemmestad torsdag, skriver NTB.

Jenta er innlagt ved brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Sykehuset opplyser mandag formiddag at tilstanden er kritisk og ustabil, og at hun får intensiv behandling.

Støtteblogg

13-åringen ble operert søndag, og legene mente operasjonen var kirurgisk vellykket, i følge et blogginnlegg postet sent i går kveld.

Blogginnlegget er postet på en blogg som er opprettet i samarbeid og forståelse med hennes foreldre.

- Susanne har klart seg godt etter forholdene. Hun sliter en del med væske i lungene og det settes inn ekstra tiltak for dette i natt, skriver bloggforfatteren.

Lang operasjon

Ifølge bloggen fikk 13-åringen skader på 30 prosent av hudoverflaten i den tragiske ulykken. Operasjonen søndag kveld skal ha vart i hele seks timer.

Både sementbilen som først traff jenta og personbilen som hun ble hengende under skal til tekniske undersøkelser mandag, skriver Budstikka. Både Havarikommisjonen, Kripos og teknisk avdeling i Drammens-politiet skal delta i undersøkelsen, melder NTB. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer