Fortsatt kritisk for 13-åringen

Tilstanden er fortsatt kritisk og ustabil for den 13 år gamle jenta som ble skadd i en trafikkulykke i Slemmestad torsdag.

BLE SLEPT: Tilstanden til 13-åringen som ble slept med en personbil et antall kilometer er enda ustabil. Det er opprettet en støtteblogg i samarbeid med hennes foreldre. Foto Johnny Olsen / SCANPIX .
BLE SLEPT: Tilstanden til 13-åringen som ble slept med en personbil et antall kilometer er enda ustabil. Det er opprettet en støtteblogg i samarbeid med hennes foreldre. Foto Johnny Olsen / SCANPIX .Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tilstanden er fortsatt kritisk og ustabil for den 13 år gamle jenta som ble skadd i en trafikkulykke i Slemmestad torsdag, skriver NTB.

Jenta er innlagt ved brannskadeavsnittet ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Sykehuset opplyser mandag formiddag at tilstanden er kritisk og ustabil, og at hun får intensiv behandling.

Støtteblogg

13-åringen ble operert søndag, og legene mente operasjonen var kirurgisk vellykket, i følge et blogginnlegg postet sent i går kveld.

Blogginnlegget er postet på en blogg som er opprettet i samarbeid og forståelse med hennes foreldre.

- Susanne har klart seg godt etter forholdene. Hun sliter en del med væske i lungene og det settes inn ekstra tiltak for dette i natt, skriver bloggforfatteren.

Lang operasjon

Ifølge bloggen fikk 13-åringen skader på 30 prosent av hudoverflaten i den tragiske ulykken. Operasjonen søndag kveld skal ha vart i hele seks timer.

Både sementbilen som først traff jenta og personbilen som hun ble hengende under skal til tekniske undersøkelser mandag, skriver Budstikka. Både Havarikommisjonen, Kripos og teknisk avdeling i Drammens-politiet skal delta i undersøkelsen, melder NTB.