6 SKADD:  Seks personer ble skadd i kollisjonen mellom en buss og personbil i Rogaland. Tilstaden til en mann (36) og to av hans barn på 8 og 10 er fortsatt kritisk. Foto: Ronny Hjertås
6 SKADD: Seks personer ble skadd i kollisjonen mellom en buss og personbil i Rogaland. Tilstaden til en mann (36) og to av hans barn på 8 og 10 er fortsatt kritisk. Foto: Ronny HjertåsVis mer

Fortsatt kritisk for mann (36) og barna på 8 og 10

Buss kom over i motgående kjørefelt og traff personbilen med seks personer i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tilstanden er fortsatt kritisk for tre av de skadde etter at en buss kolliderte med en personbil på fylkesvei 45 ved Oltedalsvannet i Rogaland i går. Det var en familie på fem, samt en jente på 10 år som befant seg i personbilen da ulykken skjedde.

- Tre personer er fortsatt kritisk skadd. Det er snakk om en mann på 36 år og hans to barn, en gutt på 8 og en jente på 10, sier Gottfred Tunge, kommunikasjonssjef ved Stavanger Universitetssykehus, til Dagbladet.

Mannen og et av barna har vært operert for alvorlige hodeskader. Tilsammen seks personer ble skadd i ulykken. Moren (36), den eldste sønnen på 12 og jenta som var sammen med familien fikk lettere skader.

Glatt på veien Familien er fra Gjesdal, og ordfører Olaug Bollestad, som kjenner familien personlig, sier til nrk.no at det nå fokuseres på at de involverte får den hjelpen de behøver.

- Moren har vært politisk aktiv og jeg har hatt henne i min kommunestyregruppe. Derfor gjør dette et ekstra sterkt inntrykk på meg, sier Bollestad.

Bussen skal ha kommet over i motgående kjørefelt da den skulle passere en bil som skulle ta av veien. Flere personer ble sittende fastklemt i personbilen etter ulykken, og at politiet hat tatt rutinemessig blodprøve av bussjåføren, skriver Stavanger Aftenblad.

Bussjåføren var alene i bussen da ulykken skjedde og skal ha kommet fra det uten fysiske skader.

Operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt opplyste i går kveld til Dagbladet at det skal ha vært glatt på veien da ulykken skjedde.