Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsatt kritisk

For tidlig å si om Sharon har pådratt seg hjerneskade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ariel Sharons tilstand er fortsatt kritisk, men stabil, ble det opplyst på en pressekonferanse i 17-tida.

Tidligere i dag gjennomgikk den slagrammede statsministeren en ny hjerneskanning, og på pressekonferansen opplyste Schlomo Mor-Yosef, direktør ved Hadassah-sykehuset, at han har vist «en viss forbedring».

Legene ved Hadassah-sykehuset utenfor Jerusalem anses for å være blant verdens beste.

- Blodtrykket er stabilt, og urinen er normal, opplyste Yosef.

- Den venstre hjernehalvdelen er bedre enn den høyre, sa kirurgen, men la til at Sharon har pådratt seg lungebetennelse.

Det spekuleres på eventuelt hvor store hjerneskader Sharon har pådratt seg som følge av hjerneblødningene, og om han noensinne vil kunne vende tilbake til politikken hvis han overlever den kritiske tilstanden han er inne i.

- Vi kan ikke si noe det før vi letter på narkosen. Når det kan skje, blir avgjort i morgen, sier Yosef, og la til:

- Vi kjemper for statsministerens liv.

STABIL: Ariel Sharon.
- KJEMPER: Sykehusdirektør Schlomo Mor-Yosef.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling