LIVSTRUENDE SKADD I TELTBRANN: To besteforeldre og fire barnebarn ble lørdag ettermiddag forflyttet fra Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø til brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen og andre brannskadeavdelinger i Norden. Foto: Ole Åsheim/Nordlys
LIVSTRUENDE SKADD I TELTBRANN: To besteforeldre og fire barnebarn ble lørdag ettermiddag forflyttet fra Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø til brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen og andre brannskadeavdelinger i Norden. Foto: Ole Åsheim/NordlysVis mer

Fortsatt livstruende for bestefar etter teltbrann

Kritisk for fire barnebarn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

 Bestefaren i 50-årene er livstruende skadd, mens bestemoren og fire barnebarn alle er kritisk skadd etter teltbrannen i Salangen lørdag.

Bestefaren behandles ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø, mens de fem andre behandles ved brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Ekteparet i 50-årene og de fire barnebarna i alderen fire til tolv år var på telttur i fjellområdet ved Bekkebotn i Salangen kommune i Troms da de ble rammet av en gasseksplosjon lørdag morgen.

Haukeland universitetssjukehus opplyser i en pressemelding søndag at en gutt (4), jente (9) og gutt (12) alle er kritisk skadd og at tilstanden er ustabil. For en jente (6) og bestemoren (55) er skadene også kritiske, men for disse er tilstanden stabil.

Ved UNN i Tromsø får NTB opplyst at mannen i 50-årene er livstruende skadd etter brannen.

Brannen ble ifølge øyenvitner utløst av en gasseksplosjon.

Besteforeldrene er hjemmehørende i Salangen, der også fireåringen kommer fra. De tre andre barnebarna bor i Lenvik kommune.(NTB)