Fortsatt noen forsinkelser fra Gardermoen

Men verken vektere eller flygeledere har «skylda».

 NORMALKØ:  En helt vanlig kø til sikkerhetskontrollen på Gardermoen tidligere i uka. Noen avganger er forsinket i dag, men det skyldes vanlige tekniske problemer og for seint innkomne fly.
Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix.
NORMALKØ: En helt vanlig kø til sikkerhetskontrollen på Gardermoen tidligere i uka. Noen avganger er forsinket i dag, men det skyldes vanlige tekniske problemer og for seint innkomne fly. Foto: Erlend Aas, NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tross avblåst vekterstreik og avverget streik blant flyteknikere og bakkeansatte, har det vært noen forsinkelser i trafikken ut fra hovedflyplassen på Gardermoen i formiddag.

Her er oversikten over avgangstider fra Gardermoen i dag.

Og her er hjemmesidene til de andre flyplassene i landet.

Og noen avganger kan bli opptil halvannen time forsinket utover dagen.

Men det skyldes ikke flygeledere, slik en trafikkmelding på NRK P1 ved 11-tiden kunne gi inntrykk av.

- Det har riktignok vært mangel på flygeledere på sentralen på Røyken de siste dagene, men med full innsats i alle ledd har trafikken gått nesten etter skjema hver ettermiddag. Jeg har sjekket med Røyken, og det er ingen ekstraordinær situasjon der i dag i forhold til de siste dagene, sier direktør for terminaldrift på Gardermoen, Knut Holen, til Dagbladet.

- God stemning Forsinkelsene skyldes for seint innkomne fly og tekniske problemer.

- Jeg var på Gardermoen fra 03 i natt til klokka 08. Det var en god og lettet stemning. Det var noen flere passasjerer som var på plass i natt enn vanlig. Vekterne var kjapt tilbake ettter at streiken ble avblåst i går, sier Holen.