Fortsatt på frifot

Politiet jakter fortsatt på dem som skjøt en mann i brystet i Oslo natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den albanske 24-åringen som ble skutt i brystet i en leilighet på Grønland i Oslo natt til søndag, ligger fortsatt til observasjon på Ullevål Universitetssykehus. Tilstanden hans har bedret seg i løpet av natten, opplyser Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

24-åringen skal avhøres i løpet av dagen.

- Hadde Halloween-maske

Politiet fikk melding om skytingen 01.19 natt til søndag. Det var naboene som meldte fra etter å ha hørt tre skudd bli avfyrt - hvorav ett traff offeret i brystet og punkterte den ene lungen. Et annet skudd traff døra til en nabo.

De antatte gjerningsmennene, to menn i 20-årene, ble sett løpende vekk fra stedet, den ene iført Halloween-maske. Én av dem haltet.

Maska ble funnet i nærheten av åstedet, i Breigata 21 på Grønland. Mennene skal ha kommet seg inn i oppgangen etter å ha ringt på hos naboer.

Et videopptak fra legevakta like etter viser en mann halte forbi og opp Trondheimsveien. Politiet vet ikke om vedkommende har noe med skyteepisoden å gjøre, men ønsket i går å komme i kontakt med vedkommende. Abrahamsen ønsker mandag ikke å kommentere videopptaket ytterligere, men sier de har sikret seg båndet og arbeider med saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer