Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsatt sex på Club 4

TRONDHEIM (Dagbladet): Det er full rulle i Club 4-lokalene mens rettssaken mot sexklubbens leder og tidligere markedssjef pågår i Trondheim byrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter den halliktiltalte Club 4-lederen Tom Ketil Krogstad (35) overfor Dagbladet.

- Det er flere medlemmer som møtes hver kveld mens rettssaken pågår, sier Krogstad:

- Vi holder på som før. Den erotiske aktiviteten er fortsatt stor, og vi har svært mye besøk. Det er ikke ulovlig det, smiler han.

På spørsmål om hvor stort besøket er på en vanlig fredag eller lørdag, svarer Club 4-lederen at det varierer, men han antyder at det kan komme bortimot 100 personer.

Ville stenge

De mange forsøkene på å stoppe sexklubbens virksomhet har altså ikke nyttet; verken utallige naboprotester, politiets stenging av lokalene for ett og et halvt år siden, eller byggesakskontorets forbud mot næringsvirksomhet i lokalene.

Dette har sammenheng med at Club 4 ikke lenger definerer seg som en nattklubb, men «et erotisk bofellesskap».

- Club 4 er en medlemsklubb for folk som er erotisk anlagt, sa klubbmedlem og tidligere pressetalskvinne Monica Lundahl (25) i retten i går.

Hun fortalte om stripping, live-sexshow, samleie, trekantsex og andre former for sex i klubbens lokaler. Men hun er ikke kjent med at det skal ha foregått prostitusjon, og heller ikke at besøkende på Club 4 skal ha blitt tatt med til bordell andre steder i byen.

Club 4s tidligere markedssjef, Rune Andersen, har fortalt retten en helt annen historie. Han mener Krogstad og hans 41-årige samboer har hatt 50- 60 ulike prostituerte i aktivitet totalt, og fire- fem jenter til enhver tid.

Høysesong

- Det var høysesong under Fiskerimessen. Da kom det svært mange prostituerte jenter til Trondheim, sa Andersen i retten i går.

Han fortalte at en kjent forretningsmann i byen ble et problem, fordi han stadig kom og spurte jenter på klubben om han fikk kjøpe sex.

- Han ble behandlet som en VIP av Krogstad, og jeg husker ei jente som fikk så mye penger at hun ikke kunne si nei, sa Andersen.

<B>MER POPULÆRT:</B> Aktiviteten ved Club 4 i Tropndheim har bare blitt større etter at politiet stengte lokalene for et og et halvt år siden. I går stilte klubbens leder Tom Ketil Krogstad i retten med et pornoblad.
Hele Norges coronakart