Fortsatt togstans på Lillestrøm

Toget som sporet av på Lillestrøm stasjon onsdag morgen, var på plass på sporet klokka 3.05 torsdag. Skinnegangen undersøkes for skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Vi fikk beskjed kokka 3.05 om at toget var på sporet igjen, så nå kan vi rulle det vekk fra skinnene og undersøke om det er gjort skade på sporet som vi må reparere før trafikken kan gå som normalt, sier medievakt Ragnhild Aagesen i Bane Nor til NTB klokka 3.40 natt til torsdag.

Bane NORs folk er i ferd med å klargjøre sporet for trafikk, men det er ikke sikkert når alt er ferdigstilt.

Prosessen med å få det avsporede toget på plass viste seg å være svært komplisert.

– Det har tatt mye mer tid å få toget som har sporet av, opp på skinnene igjen. Det er en svært krevende jobb under vanskelige forhold. Toget sporet av med noen av hjulene, så det første som skal gjøres er å få toget opp, noe som er en svært tung jobb. De må jekke og jekke, det er mye snø, og det er kommet enda mer snø i løpet av dagen, i tillegg er det veldig glatt, forklarte Aagesen tidligere på natta.

Innstillingene førte til kaotiske tilstander på Lillestrøm stasjon onsdag. Togene var så fulle at selv konduktørene slet med å få plass om bord, meldte Romerikes Blad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer