Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsatt uavklart tilstand for treåring

Ble funnet livløs i Junkerdalselva i Nordland.

DELVIS ISLAGT: En tre år gammel gutt er sendt med redningshelikopter til sykehuset i Tromsø etter at han skal ha blitt trukket livløs opp av Junkerdalselva i Saltdal i Nordland. Bildet viser området der gutten havnet i elva. Foto: Helge Simonsen/Saltenposten / Scanpix
DELVIS ISLAGT: En tre år gammel gutt er sendt med redningshelikopter til sykehuset i Tromsø etter at han skal ha blitt trukket livløs opp av Junkerdalselva i Saltdal i Nordland. Bildet viser området der gutten havnet i elva. Foto: Helge Simonsen/Saltenposten / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 21-tida i kveld er tilstanden fortsatt uavklart for en tre år gammel gutt som ble funnet livløs i en elv i Saltdal i Nordland ved 13-tida. Barnet havnet i Junkerdalselva og ble hentet opp av en slektning. Det er en periode på 10 minutter hvor familien ikke har hatt kontroll på gutten. Elva ligger 50-60 meter nedenfor huset de befant seg. Ved 20.30-tiden søndag kveld opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø at tilstanden fortsatt er uavklart for treåringen. -  Det er uklart hvor lenge han var i vannet, men vi tror ikke det er så lenge som 10 minutter. Gutten var ikke ved bevissthet, og det ble utført hjerte-lunge-redning på ham fram til luftambulansen ankom, sier operasjonsleder Bent-Are Eilertsen i Salten politidistrikt til NTB. Familien er fra distriktet og var på besøk hos en slektning da ulykken inntraff. Junkerdalselva er fortsatt delvis islagt. Politiet understreker at det er for tidlig å si om noen har opptrådt uaktsomt i forkant av hendelsen.
- Foreldrene ble med helikopteret opp til Tromsø. Der har vi koblet inn et kommunalt kriseteam som bistår dem. Vi har vært på stedet i dag og vil fortsette avhør og etterforskning etter påsken, sier Eilertsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media