Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fortsatt ukjent dødsårsak

Politiet har 20 etterforskere i arbeid etter at ei 19 år gammel jente ble funnet død på rommet sitt på Sogndal Folkehøgskule torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken etterforskes bredt i tilfelle det skulle dreie seg om et drap, opplyser lensmann Olav Borlaug i Sogndal til NTB.

- Vi ønsker å være i forkant dersom det skulle vise at det er et drap, men vi er usikre på dødsårsaken, sier Borlaug.

Borlaug håper at dødsårsaken skal bli klarlagt av obduksjonsrapporten. En foreløpig rapport skal legges fram søndag, opplyser han.

Etterforskningen ledes av den rutinerte drapsetterforskeren Asbjørn Hansen i Kripos, og Kripos er også engasjert med tekniske og taktiske etterforskere.

Politiet er svært interessert i å snakke med folk som har sett den 19 år gamle jenta etter at hun forlot utestedet Meieriet i Sogndal klokka 01.00 natt til torsdag.

- Vi ønsker opplysninger fra folk som har vært i området mellom Meieriet og folkehøgskolen etter klokka 01.00 natt til torsdag, sier Borlaug.

Borlaug vil ikke kommentere opplysninger som er kommet fram i mediene om forholdene på rommet der jenta ble funnet av medelever. Ifølge VG var det ingen tegn i rommet hennes som tyder på at hun er blitt utsatt for en kriminell handling. Men det ble heller ikke gjort funn som forklarer dødsfallet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media