Fortsatt underskudd for Braathens

Braathens hadde et underskudd i tredje kvartal på 142 millioner kroner etter skatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter årets ni første måneder har Braathens et positivt resultat på 243 millioner kroner, men det er salgsgevinster som gir selskapet overskudd.

Etter årets ni første måneder har Braathens et positivt resultat på 243 millioner kroner, men det er salgsgevinster som gir selskapet overskudd.

- Braathens forbedrer stadig resultatene sett opp mot katastrofeåret 1999, men fortsatt er resultatene for svake når salgsgevinster holdes utenfor, sier administrerende direktør Arne A. Jensen. Underskuddet i tredje kvartal ble større enn antatt - blant annet på grunn av høye drivstoffpriser og høy dollarkurs.

I tredje kvartal i fjor hadde Braathens et resultat etter skatt på minus 198 millioner kroner. Til sammenligning var Braathens resultat så svakt som minus 618 millioner kroner etter de ni første månedene i 1999.

Braathens driftsresultatet etter de ni første månedene i 2000 er på 399 millioner kroner, mot minus 723 millioner kroner i samme periode i fjor. Tallene for tredje kvartal er på minus 198 millioner kroner i år, sammenlignet med minus 275 millioner kroner i denne perioden i fjor.

Omsetningen i selskapet var i de ni første månedene 5.016 millioner kroner, mot 4.963 millioner kroner i de ni første månedene i 1999. I tredje kvartal 2000 var omsetningen 1.626 millioner kroner, mot 1.620 millioner kroner i tredje kvartal i fjor.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer