- Fortsatt uoppklart drapssak

Politiet sier de ikke har noen mistenkte etter drapet på Lise Joanni Johansson (18).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt sier til Dagbladet.no at de ikke har gjort noen gjennombrudd i saken ennå.

- Det har ikke vært noen spesiell utvikling. Vi holder fortsatt på med vitneavhør, og obduksjonen er i ferd med å bli avsluttet, sier Kristiansen.

Sikrer spor

Han forteller at politiet ikke har noen mistenkte etter drapet.

- Kjæresten hennes er siktet for brudd på våpenloven. Men vi har ikke sagt noe om hvor lang tid i forveien han var i besittelse av våpenet. Han har vært til psykiatrisk behandling, og vi har ikke hatt kontakt med ham siden i går kveld.

Politiet får fremdeles tips fra publikum og jobber i tillegg med sporsikring på åstedet.

- Vi følger opp både vitner som har tips, og folk i omgangskretsen til de involverte. Vi håper de kan gi oss informasjon som kan forklare hva som er skjedd. Dette er fortsatt en uoppklart drapssak.

Ber om tips

Politiet vil gjerne komme i kontakt med alle som kan ha informasjon om bevegelser eller mistenkelige lyder i området ved Teisenveien rundt drapstidspunktet ved 2-tida natt til søndag.

- Vi gjennomførte en dør-til-dør-aksjon i går, men traff ikke alle naboene. I tillegg kan det være folk som har befunnet seg i området, som vi ikke er klare over. Så ikke vær redde for å ta kontakt hvis noen har informasjon som kanskje kan være til hjelp, sier Kristiansen til Dagbladet.no.