Fortsatt usikkert for Aurora (19)

Ble lagt ut på anbud. Bydelen har ikke mottatt noen tilbud.

USIKKERHET: Dagbladet satte i begynnelsen av juli søkelyset på 19 år gamle Aurora som ble lagt ut på anbud. Fristen for anbud gikk ut i dag, og hun står fremdeles uten tilbud. Foto: Lars Lindquist / Dagbladet
USIKKERHET: Dagbladet satte i begynnelsen av juli søkelyset på 19 år gamle Aurora som ble lagt ut på anbud. Fristen for anbud gikk ut i dag, og hun står fremdeles uten tilbud. Foto: Lars Lindquist / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag klokka ti gikk fristen ut for anbudsrunden til 19 år gamle Aurora som ble lagt ut på anbud. Etter at Dagbladet i begynnelsen av juli satte søkelys på behandlingen av den multihandikappede jenta, som ble lagt ut på anbud da hun skulle gis en dagsenterplass i Bydel Grorud, har bydelen endret sine rutiner. Men det hjelper ikke for 19-åringen.

Ingen tilbudBydelsdirektør Helge Jagmann i Bydel Grorud forteller til Dagbladet at de ikke har fått noen tilbud på anbudet til Aurora.

- Nå står vi i bydelen fritt til å velge blant tilbyderne, sier Jagmann. 

- Vil dere vurdere å høre på mor?

- Vi har ikke kommet så langt i vurderinga, men vi ser på alle muligheter. Vi har et nært samarbeid med mor, og har løpende dialog, sier han.

- Vi lytter til alle sider av saken før det besluttes noe som helst, men prøver samtidig å behandle dette så raskt som mulig siden hun i prinsippet skal ha et tilbud fra og med neste uke.

- Betegner henne som verdiløsAuroras mor, Anita Zoy Kristoffersen, fortviler over bydelens amatøraktige behandling av saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer