Fortsatt varetekt for Zedini-brødrene

Ektemannen til Barbro Zedini samtykket i dag i å bli varetektsfengslet i fire nye uker. Etter å ha møtt i Oslo forhørsrett, ble ektemannens bror varetektsfengslet for to nye uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ektemannen og svogeren til Barbro Zedini har nå sittet 15 uker i varetekt, siktet for henholdsvis forsettlig drap og medvirkning til forsettlig drap. Svogeren er også siktet for likskjending.

Hovedmann

Barbro Zedini forsvant fra sitt hjem i Oslo om morgenen lørdag 8. mai. 17. mai ble hun funnet drept i Gjersjøen i Oppegård. Den 31 år gamle ektemannen er sammen med sin 22 år gamle bror siktet i saken. Politiet mener at Zedinis ektemann er hovedmannen bak drapet, men fremdeles gjenstår en del etterforskning.

Ingen tilståelse

Politiet ba om å få svogeren varetektsfengslet for fire uker, men fikk bare to. Retten mener at det ikke er skjellig grunn til å mistenke svogeren for å ha medvirket til drapet, men han ble likevel varetektsfengslet fordi retten mener det er grunn til å mistenke ham for likskjending.

-Vi har ikke fått svarene fra alle de tekniske undersøkelsene. Vi har ikke fått noen tilståelse i saken, og stort sett står den nok som for fire uker siden, sier politiadvokat Vigdis Sundal ved Oslo politidistrikt til NTB.

(NTB)