<strong>FORLENGET VARETEKT:</strong> Den 51 år gamle kvinnen, som er siktet for å ha drept sin ektemann (57) i Tranby utenfor Drammen, ble framstilt for videre varetekt i Drammen tingrett den 12. april. Politiadvokat Vibeke Gjøslien Martins (t. v.) ønsket å varetektsfengsle kvinnen i fire uker. Bent Luther, siktedes forsvarer, anket men har nå fått anken forkastet av Borgarting lagmannsrett. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FORLENGET VARETEKT: Den 51 år gamle kvinnen, som er siktet for å ha drept sin ektemann (57) i Tranby utenfor Drammen, ble framstilt for videre varetekt i Drammen tingrett den 12. april. Politiadvokat Vibeke Gjøslien Martins (t. v.) ønsket å varetektsfengsle kvinnen i fire uker. Bent Luther, siktedes forsvarer, anket men har nå fått anken forkastet av Borgarting lagmannsrett. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Fortsatt varetektsfengsling for siktet i Tranby-drapssaken

Kona til drapsofferet, en direktør i rederiet Frontline, må godta nye fire ukers varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Drammen tingretts kjennelse om nye fire ukers varetektsfengsling for den 51-årige kvinnen som er siktet for å ha drept sin mann, en 57 år gammel direktør i rederiet Frontline, blir stående.
Det er klart, etter at siktedes anke på ble forkastet av Borgarting lagmannsrett.
- Anken ble forkastet, får Dagbladet opplyst av Borgarting lagmannsrett.
Mannen ble funnet død i siktedes utbrente BMW kabriolet like før påske.

Drammen tingrett ga forrige fredag politiet medhold i at kvinnen skulle fengsles i fire uker med brev-, besøks- og medieforbud, de to første ukene i isolasjon.

Den 51 år gamle kvinnen er siktet for forsettlig drap på sin 57 år gamle ektemann. Mannen ble onsdag 27. april funnet død i en utbrent bil i et skogholt på Tranby i Lier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer