Fortsatte sexpraten på nettet etter penis-skandalen

Weiner måtte gå av som kongressmann. Nå må han beklage nye sex-avsløringer, mens han samtidig prøver å bli borgermester i New York.

MÅ BEKLAGE - PÅ NYTT: Anthony Weiner er midt i en ny sex-skandale. Foto: Mario Tama/Getty Images/AFP
MÅ BEKLAGE - PÅ NYTT: Anthony Weiner er midt i en ny sex-skandale. Foto: Mario Tama/Getty Images/AFPVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Mens noe som har blitt publisert i dag er riktig og andre ting er feil, men det er ingen tvil om at det jeg gjorde var galt.

Uttalelsen kommer fra den amerikanske politikeren Anthony Weiner i dag etter at nettstedet The Dirty publiserte skjermbilder av samtaler av seksuell karakter mellom han og en kvinne. Han skal ha pratet med henne under aliaset «Carlos Danger».

Ifølge kvinnen, som skal ha vært 22 år gammel, skal forholdet deres ha vart i seks måneder. Hun forteller at han skal ha lovet henne en jobb ved det politiske nettstedet Politico og en leilighet i Chicago, der de angivelig skulle møtes for å ha sex.

- Skjedde etter han trakk seg Samtalen skal ifølge USA Today ha funnet sted etter at han i juni 2011 ble presset til å gå av som kongressmann etter at det ble kjent at han hadde sendt bilder av blant annet kjønnsorganet til en rekke kvinner.  

Weiner viser i uttalelsen sin til at han var forberedt på at det ville dukke opp andre bilder og skjermbilder, og mener tilsynelatende at samtalene skjedde før han gikk av som kongressmann.

- Denne oppførselen er bak meg. Jeg har beklaget til Huma (Weiners kone, som er en av Hillary Clintons nærmeste rådgivere. Red.adm.) og er takknemlig for at hun har kjempet seg gjennom denne saken og for hennes tilgivelse. Jeg vil igjen beklage til alle som mottok disse meldingene, sier Weiner.

Men meldingene skal være datert august 2012 - altså etter at han trakk seg. Som betyr at han skal ha fortsatt med «denne oppførselen».

Politisk comeback Weiner bestemte seg for et år siden å gjøre politisk comeback som borgermester i New York.

Nå er det imidlertid uklart hvordan den nye sex-skandalen vil slå inn på valgkampen og hans sjanser til å få jobben. Weiner har brukt de to årene siden avsløringene i 2011 til å få tilgivelse for sine handlinger

NY SKANDALE: The Dirty avslører nye sex-samtaler med Anthony Weiner som hovedperson. (Skjermdump)
NY SKANDALE: The Dirty avslører nye sex-samtaler med Anthony Weiner som hovedperson. (Skjermdump) Vis mer