Fortsetter letingen etter Lars

40 medlemmer i Røde Kors tok opp igjen letingen etter 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes i formiddag. Han forsvant sporløst for fire dager siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I dag klokken 10.30 fortsetter letingen etter 17-årige Lars Gillesen Hogsnes som forsvant i Tønsberg i Vestfold natt til fredag.

40 personer fra Røde Kors og Norsk Folkehjelps Sanitet deltar i letingen tirsdag, i tillegg til politiets egne mannskaper.

Tønsberg-politiet ber alle som var ute natten Lars Gillesen Hogsnes forsvant om å melde seg. Fortsatt står etterforskerne uten spor etter 17-åringen.

Men i ettermiddag vil politiet i Tønsberg offentliggjøre en rekonstruksjon av klærne 17-åringen hadde på seg da han forsvant. Men politiet har ikke funnet ut hva slags ytterjakke han hadde på seg. I tillegg vil etterforskerne gå ut med et kart som viser stedene Hogsnes er observert. Hensikten er å få flere tips fra publikum som kan ha sett noe.

I samarbeid med Kripos prøver Tønsberg-politiet å kartlegge alle bevegelser i området Nøtterøy nord, fra Teie via Tønsberg sentrum mot Tolvsrød, mellom klokken 20 torsdag og klokken 8 fredag morgen.

Nyttårsaften gjennomførte politiet dør til dør-ak sjon i området hvor Hogsnes sist ble sett på Teie, mens rundt 100 letemannskaper deltok i søket på land.

Til tross for manglende motiv for forsvinningen, ønsker foreløpig ikke politiet å ha noen formening om hva som kan ha skjedd med Hogsnes.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer